Smooth Shiny Fetish

WAARSCHUWING            WAARSCHUWING             WAARSCHUWING

Verlaat deze website als je geen interesse hebt of gevoelens koestert voor fetisjisme,waarin speciale kleding een belangrijke rol speelt.

Ik wil niemand voor het hoofd stoten of enigszins beledigen.

Je gaat verhalen tegenkomen over:

  • Plasticbroeken
  • Leren kleding
  • PVC / LAK kleding
  • Rubberen kleding
  • Regenkleding
  • Combinaties
  • ABDL

Waarom weer een website wat handelt over plasticbroeken, rubber en lederen kleding en zelfs regenkleding? Ook ik weet dat er over dit onderwerp al voldoende te vinden is op het Internet, maar er zijn zoveel verschillenden invalshoeken en deelinteresses dat ook mijn website wel weer iemand zal gaan  aanspreken.
In hoofdlijnen handelt het allemaal over fetisjisme, waarin de fetisj hier een voorwerp is wat uit gladde materialen bestaat. Voor velen is dit rubber of leer, iets wat met name de laatste jaren erg in de aandacht staat.
Voor anderen is echter materiaal meer bijzonder van aard, zoals; plastic, pvc, lakleer, rubber, leer, et cetera. het uitverkoren materiaal van hun fetisjisme.

De manier waarop de verschillende mensen met hun fetisj omgaan is ook zeer verschillend. Het kan op een afstand worden vereerd, terwijl het gedragen wordt door een ander. Het kan ook vereerd worden door het alleen zelf te dragen, eventueel in combinatie met een ander.
Vaak staat een fetisjist er echter alleen voor, zijn voorliefde voor zijn of haar fetisj is zo veeleisend, dat een partner is niet aan kan voldoen.

Een partner kan het fetisjistische gedrag misschien wel tolereren en accepteren, de kans dat de partner dezelfde gevoelens erop na houdt is niet erg groot.
De diverse fetisjparty’s geven hiervan altijd een mooi voorbeeld. Elke bezoeker heeft zijn ‘eigen’ interesse en de kans dat je gelijkgestemden tegenkomt is toch altijd klein.
Vaak zijn het maar minimale verschillende, maar zodanig dat je elkaar maar moeilijk begrijpt.

Een voorbeeld:
Als liefhebber van vele gladde materialen, ga ik dan ook graag gekleed in van alles en nog wat, wat hiermee te maken heeft. Onder mijn leren broek draag ik graag meerdere plasticbroeken of broekjes van rubber.
Het idee dat iemand anders graag dames panty’s onder zijn jeans draagt, geeft mij de rillingen over mijn rug. Zelfs het aanraken van panty’s (van mijn vrouw) doet mijn stem al overslaan.
Als ik daarentegen mijn hand langs mijn plasticbroeken streel, dan worden mijn benen helemaal slap van de opwindende gevoelens die ik dan ervaar.

Binnen deze website zal ik verschillende verhalen aanbieden, die stuk voor stuk uitgaan van de voorliefde voor gladde en glimmende materialen verwerkt in kledingstukken van allerlei aard.

Naast verhalen (feiten en fantasie / fictie) is ook een rubriek “Contact met Adrielle“, waarmee ik wil voorzien in een stuk hulp en uitleg voor lotgenoten en/of hun partners hoe om te gaan met fetisjisme gericht op speciale kleding.
In de rubriek Veel Gestelde Vragen (VGV/FAQ)kun je vaststellen dat er meer mensen zijn met vragen op dit gebied. Ook zal ik reacties van lezers plaatsen op de site.

Hoe het voor mij allemaal zo gekomen is, kun je lezen in “Mijn eigen verhaal“.
Voor velen zullen hier momenten van herkenning in voorkomen, wat ik ook heb kunnen vaststellen bij andere levensverhalen van lotgenoten.

Indien je op- en aanmerkingen hebt dan kun je mij deze e-mailen.

Ook kun je eigen verhalen e-mailen, eventueel voor publicatie via mijn website. Anonimiteit is gegarandeerd!

In de rubriek “Contact met Adrielle” kun je eveneens een bericht sturen gericht aan Adrielle.

Deze site voorziet niet in het leggen van contacten met gelijkgestemden, wel kun je binnen het gastenboek een oproep achterlaten. Zelf doe ik daar niets mee om de anonimiteit van mijn inzenders te kunnen garanderen.